Besøg os på facebook:​

GRAVEARBEJDE OG JORDARBEJDE UDFØRES PROFESSIONELT

Har du en opgave, der kræver en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, så er du kommet til det rette sted. Hos Holmager Økologi Aps kan du forvente en seriøs og professionel entreprenørvirksomhed, der udfører dit gravearbejde og jordarbejde effektivt. 

Uanset om du ønsker hjælp i Holstebro, Ringkøbing, Skjern eller i en af de omkringliggende byer, står vi til rådighed med maskiner og erfarent personale, klar til at udføre gravearbejde for dig.

Brede kompetencer inden for gravearbejde

Som seriøs entreprenør lægger vi vægt på at udføre graveopgaverne til din tilfredshed, således at alle dine ønsker og behov opfyldes. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har gravearbejde, som du skal have taget hånd om.

Vi har erfaring med forskelligt gravearbejde:

  • Udgravning til staldbyggeri og gylletanke
  • Udgravning til vindmøller og etablering af veje
  • Etablering og eller oprensning af søer og vandløb
  • Alle former for dræningsopgaver
  • Projektering og etablering af markvandingsanlæg​

Hvad koster gravearbejde?

Ikke to graveopgaver er ens, og derfor vil vi, inden vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris, være nødsaget til at vide mere om den pågældende opgave, hvorfor vi gerne vil i kontakt med dig. Vi vil i samme omgang kunne være behjælpelige med rådgivning og vejledning, baseret på vores mange års erfaring, så du får det ønskede resultat på din opgave.

Uanset graveopgavens type eller omfang vil du hos Holmager Økologi ApS blive mødt med konkurrencedygtige priser, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du spørgsmål om vores gravearbejde, så tøv ikke med at tage kontakt. Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail eller telefon. 

Ring derfor gerne allerede i dag på 40 11 12 14 eller skriv til mail@st-holmager.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud​

Brug formularen på denne side, og lad vores yderst kompetente og erfarne entreprenør kontakte jer med en tilbud, til en god pris.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holmager Økologi ApS - Holmager 6, Velling, 6950 Ringkøbing - Tlf. 40 11 12 14 - Mail: mail@st-holmager.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Google.​