Besøg os på facebook:​

Nedbrydning og nedrivning med stor sikkerhed

​Hos Holmager Økologi ApS tilbyder vi professionel nedbrydning og nedrivning af hus og andre typer bygninger i Holstebro, Ringkøbing og Skjern. Har du et forestående projekt, hvor der kræves indsigt, erfaring og forstand på nedbrydning, er vi den rette virksomhed til jobbet.

Søger du en kompetent virksomhed til at rive bygninger ned, kan du forvente en seriøs og professionel entreprenørvirksomhed, som løser dine nedbrydningsopgaver. Vi har maskiner til alle former for nedbrydning, og vi sørger for bortskaffelse af nedbrydningsmaterialer, så byggepladsen er ryddet og klar til det videre forløb, efter en nedrivning af hus.

Nedrivning af hus og grundig sortering af byggematerialer

Når vi varetager et projekt inden for nedbrydning og nedrivning af hus, er det med omtanke for miljøet. Mange af materialerne kan genbruges, og der er nogle, der skal sorteres og deponeres forsvarligt. Vi kan også nedknuse betonmaterialer, så det kan bruges til vejmateriale og til pladser.

Vi har erfaring med mange typer af nedbrydningsopgaver:


  • ​Gamle staldbygninger
  • Gylletanke
  • Parcelhuse
  • Fabriksbygninger
  • Byhuse

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NEDBRYDNING

Er du interesseret i at få os til at hjælpe dig med nedbrydning og nedrivning af et større eller mindre projekt, er vi parate til at servicere dig efter bedste evne. Du kan kontakte os for at få en nærmere aftale eller et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 40 11 12 14 eller skriv til mail@st-holmager.dk​. Vi ser frem til at høre om dine planer, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.​

Få et uforpligtende tilbud​

Brug formularen på denne side, og lad vores yderst kompetente og erfarne entreprenør kontakte jer med en tilbud, til en god pris.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holmager Økologi ApS - Holmager 6, Velling, 6950 Ringkøbing - Tlf. 40 11 12 14 - Mail: mail@st-holmager.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Google.​