Besøg os på facebook:​

Rodfræsning af alle typer stubbe og rødder

Hos Holmager Økologi er vi specialister i rodfræsning af alle typer træer, rødder og træstubbe. Vi har hjulpet mange private og virksomheder, gennem en længere årrække, med at blive rødder, der er til gene, kvit. Har du et læbælte eller et skovareal nær Ringkøbing, Herning, Holstebro eller omegn, som skal fjernes, kan vi hjælpe dig.

Rodfræsning er en effektiv og prisvenlig måde at fjerne rødder og stubbe på. I stedet for den traditionelle metode, hvor du graver rødder og stubbe op, foretager vi i stedet en nedfræsning af disse, hvilket gøres på kortere tid, ligesom det er markant nemmere.

Sikker og effektiv rodfræsning samt grenknusning

Rodfræsning udføres med en kraftig Seppi rodfræser med 3,5 m. arbejdsbredde og en Claas Xerion 5000 med 500 hk. Vi udfører også grenknusning med en kraftig Seppi grenknuser. Grenknusning bruges til stubbe og grenaffald over jorden. Da vi har de rette redskaber til formålet, kan vi eksekvere opgaven sikkert og effektivt.

Har du rødder og stubbe i din private have, eller varetager du vedligeholdelsen af en offentlig- eller erhvervsgrund, kan vi hjælpe dig med professionel rodfræsning, så du kan bruge tiden der, hvor den giver dig værdi.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med grenknusning eller rodfræsning, er du velkommen til at kontakte os. Her kan du også høre om vores konkrete priser.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 11 12 14 eller skriv til ​mail@st-holmager.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med veludført rodfræsning.

Rodfræsning af udtjent læbælte​

Læbæltet er nu en del af marken.​

Grenknusning udført efter stormfald.​​

Rodfræsning af udtjent læbælte​

Få et uforpligtende tilbud​

Brug formularen på denne side, og lad vores yderst kompetente og erfarne entreprenør kontakte jer med en tilbud, til en god pris.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holmager Økologi ApS - Holmager 6, Velling, 6950 Ringkøbing - Tlf. 40 11 12 14 - Mail: mail@st-holmager.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser på Google.​